PITKÄPERJANTAIN KONSERTTI

Pietarsaaren Laulu-Jaakot piti upean Pitkäperjantain konsertin Alahärmän kirkossa 30.03.2018 klo 18.00.  Alahärmän konsertin koordinaattorina toimi Laulu-Jaakkojen 2-basso Jouko Kytömäki, joka asuu nykyään Härmässä ja käy sieltä käsin Pietarsaaren Laulu-Jaakkojen harkoituksissa. Alahärmän Pitkäperjantain kirkkokonsertti oli uudenlainen projekti Laulu-Jaakoille, koska Laulu-Jaakkojen lisäksi konsertissa kuultiin upeita yksinlaulu esityksisä, upeita Laulu-Jaakkojen vahvistetun kvartetin esityksisä ja upeaa duo-laulantaa. Alahärmän kirkkoon oli saapunut kuuntelemaan Laulu-Jaakkojen Härmän kirkkokonserttia kirkkosalin täyteinen kuulijakunta. Suurilukuista Alahärmän kirkkoon saapunutta kuulijakuntaa ilahdutti konsertin monipuolisuus ja mm. Jouko Kytömäen, Johannes Ahlvikin kitaroineen ja Laulu-Jaakkojen mieleenpainuva yhteisesityksenä esitetty, Leonard Cohenin säv. ja san. Hallelujah.

 

Pitkäperjantain Alahärmän kirkkokonsertin ohjelma

Te Deum ja Käsittämätön Jumala
Baritoni Johannes Ahlvik soolo ja Silvia Kaljurand pianosäestys.
Island, Tuule tuuli leppeämmin, Sydämeni laulu, Veteraanien iltahuuto ja Suomalainen rukous: Pietarsaaren Laulu-Jaakot. Baritoni Taisto Tamminen lauloi soolon kappaleessa Veteraanien iltahuuto.
Vieraalla maalla kaukana ja Oi Herra luoksein jää
Laulu-Jaakkojen vahvistettu kvartetti Kotoa Boys.
Hallelujah, Alta Trinita Beata, Jeesus syntyi tänne kuollakseen, Se on täytetty ja Kolme ristiä karheaa: Pietarsaaren Laulu-Jaakot. Johannes Ahlvik ja Jouko Kytömäki solisteina kappaleessa Hallelujah. Härmän seurakuntapastorin puhe  ja  yhteislauluna virsi 77 ”Käy yrttitarhassa polku”.
Pia Jesu:  Leena Hägglund ja Jouko Kytömäki solisteita ja Silvia Kaljurand piano säestys.
Tollite Hostias:  Pietarsaaren Laulu-Jaakot.

Alahärmän kirkko. Kuvaaja: Eero Hangassalo.

 

Baritoni Johannes Ahlvik.  Kuvaaja: Eero Hangassalo.

 

Pietarsaaren mieskuoro Laulu-Jaakot. Laulu-Jaakkojen taiteellinen johtaja Johannes Ahlvik.  Kuvaaja: Eero Hangassalo.

 

Pietarsaaren Laulu-Jaakot esittävät Pitkäperjantain konsertissa  vuonna 2018 Alahärmän kirkossa kappaleen; Veteraanin iltahuuto. Kuoron solistina baritoni Taisto Tamminen. Laulu-Jaakkojen taiteellinen johtaja Johannes Ahlvik.  Kuvaaja: Eero Hangassalo

 

Pietarsaaren Laulu-Jaakkojen vahvistettu kvartetti, Kotoa Boys esittää Alahärmän kirkossa kappaleet Vieraalla maalla kaukana ja Oi Herra luoksein jää. Kuvaaja: Eero Hangassalo

 

Pietarsaaren Laulu-Jaakot ja kuoron solistit Jouko Kytömäki ja Johannes Ahlvik esittävät Laulu-Jaakkojen Pitkäperjantain konsertissa Härmän kirkossa 30.3.2018 Leonard Cohenin säv. ja san. kappaleen Hallelujah. Kuvaaja: Eero Hangassalo.

 

Pietarsaaren Laulu-Jaakot ja kuoron solistit Jouko Kytömäki ja Johannes Ahlvik esittävät Laulu-Jaakkojen Pitkäperjantain konsertissa Härmän kirkossa 30.3.2018 Leonard Cohenin säv. ja san. kappaleen Hallelujah. Kuvaaja: Eero Hangassalo.

 

Pietarsaaren Laulu-Jaakkojen Pitkäperjantain konsertti Alahärmän kirkossa keväällä 2018.  Laulu-Jaakkojen taiteellinen johtaja Johannes Ahlvik. Kuvaaja: Eero Hangassalo.

 

Pietarsaaren Laulu-Jaakkojen Pitkäperjantain konsertti Alahärmän kirkossa keväällä 2018.  Laulu-Jaakkojen taiteellinen johtaja Johannes Ahlvik. Kuvaaja: Eero Hangassalo.

 

Pietarsaaren Laulu-Jaakkojen Pitkäperjantain konsertti Alahärmän kirkossa keväällä 2018.  Laulu-Jaakkojen taiteellinen johtaja Johannes Ahlvik. Kuvaaja: Eero Hangassalo.

 

Pietarsaaren Laulu-Jaakkojen Pitkäperjantain konsertin solistien yms. esiintyjien kukitus ja konsertin päätös Alahärmän kirkossa. Kuvaaja: Eero Hangassalo.