ANNAMI HYLKILÄ


Kuva:   Annami Hylkilä.  Laulu-Jaakkojen taiteellinen johtaja. Kuvaaja: Marko Myllyaho.

 

Annami Hylkilä toimi Pietarsaaren Laulu-Jaakkojen taiteellisena johtajana vuosina
2006 – 2009

 

Ajatuksia Laulu-Jaakoista

Minulla on päällimmäisenä mielessäni erittäin mukavat muistot 3-vuotisesta johtajuuskaudestani Laulu-Jaakkojen taiteellisena johtajana. Kuoro oli hyvin ahkera harjoittelemaan, harjoituksissa ja konserteissa oli aina hyvä tunnelma. Suurin osa kuorolaisista olivat hyvin tuttuja toisilleen jo pitemmältä ajalta kuoron riveistä ja se loi kaikkeen tekemiseen ja kommunikointiin välittömän ilmapiirin.

Ennen Jaakkoja minulla ei ollut kokemusta mieskuoron johtamisesta ja siksi oli erityisen mielenkiintoista saada tutustua mieskuoromusiikin värikkääseen ja rikkaaseen ohjelmistoon ja toteuttaa erilaisia konserttikokonaisuuksia. Olin hyvin vaikuttunut siitä, kuinka monipuolinen kuoro Jaakot olivat ja ovat ja että kuorolaiset osasivat tyylikkäästi esittää vakavampaa ohjelmistoa sekä toisaalta heittäytyä viihteellisemmän ohjelmiston pariin.

Laulu-Jaakkoja muistelen erityisellä lämmöllä.  On ollut ilo nähdä kuorolaisia johtamiskauteni jälkeen sekä Jaakkojen että omien konserttieni merkeissä. Toivon kuorolle kaikkea hyvää ja musiikintekemisen iloa jatkossakin!

Annami Hylkilä

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna