TULE MUKAAN!

 

Kotona laulava mies, älä epäröi! Oletko masentunut?! Tule kuoroon!

Nyt on hyvä aika aloittaa harrastus stemmalaulun parissa. Tule mukaan rentoon menoon, liity Laulu-Jaakkoihin ja löydä itsestäsi piilevät kykysi – vuodessa estraditaiteilijaksi lupaamme! Ja tieteellisesti on todistettu, että kuorolaulaminen pidentää ikää. Jos sinua kiusaa masennus, kannattaa sinun ehdottomasti tulla mukaan kuoroomme!! On osuva sanonta: Laulan kuorossa – en tarvitse terapiaa!!

Laulu-Jaakot on perinteikäs mieskuoro, joka on ollut ja tulee olemaan monessa mukana. Ohjelmistomme on laaja vaihdellen uudesta kevyestä perinteiseen vakavampaan periaatteella jokaiselle jotakin.

Kuoromme sisällä on toiminut koko ajan kvartetteja ja muita pienlauluryhmiä. Myös niiden toimintaan panostetaan edelleen jatkuvasti.

70-vuotias kuoro on kiertänyt laajasti maailmalla ja uusia esiintymismatkoja on koko ajan suunnitteilla.

Vuosi 2017 on itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhla. Laulu-Jaakot on mukana monipuolisesti juhlinnassa. Uusia laulajia tarvitaan – anna sinäkin äänesi Laulu-Jaakoille. Lähde rohkeasti mukaan, se kannattaa!!

Kuoro harjoittelee kerran viikossa Johannes Ahlvikin johdolla. Uusi laulukausi alkaa syykuun alussa. Tervetuloa laulamaan ja ota kaverisikin mukaan!

Pietarsaaren mieskuoro Laulu-Jaakot toimii Pietarsaaren Suomenkielisen Työväenopiston kuorona.  Tahtoessasi liittyä Laulu-Jaakkohin, on sinun ilmoittauduttava mukaan kuoroon Pietarsaaren Suomenkieliseen Työväenopistoon, joko sen webilmoittautumisensa kautta, tai soittamalla Pietarsaaren Suomenkielisen Työväenopiston kansliaan. Siis aivan kuten muillekin Työväenopisto-kursseille ilmoittadutaan aina kunakin vuotena eriseen.

Pietarsaaren mieskuoro Laulu-Jaakot kokoontuu yleensä, kerran viikossa,  maanantaisin noin klo 18.00 – 20.30 Itälän koulun juhlasalissa, Teollisuustie 13. Lähempänä kuoron esiintymisiä, Laulu-Jaakot harjoittelee yleensä tiheämmin, kuorolle erikseen ilmoitettuina ajankotina.

Tervetuloa mukaan!

Mikä tässä niin viehättää?. pdf

Mies!  Etsitkö itsellesi hyvää harrastusta? . pdf

Näin haettiin uusia kuorolaisia Laulu-Jaakkoihin vuonna 2008. pdf

 

Laulu-Jaakkojen harjoituspaikka:
Etelänummenkoulu,
musiikkiluokka
Runeberginkatu 2
68600 Pietarsaari

Lisätietoja antaa:
Johannes Ahlvik       040 962 3212
Tero Järveläinen      050 535 2351
Seppo Heino              040 572 1368
Teijo Parttimaa         0400 687 342

Tallenna

Tallenna