MULTIMEDIA – NÄYTTEITÄ

Pietarsaaren mieskuoro Laulu-Jaakkojen äänitteitä ja multimedia esityksiä

TERVETULOA LAPSIKUORO SÄVELSÄKIN JA MIESKUORO LAULU-JAAKKOJEN KANSSA MATKALLE UNIMAAILMAAN JA SEN REUNALLE

Pietarsaaren mieskuoro Laulu-Jaakot. Kuoron taiteellinen johtaja Vuokko Heikkilä (nyk. Korva), Kokkolalainen Lapsikuoro Sävelsäkit, KNK Juniorikuoro, sekä lapsikuoro Dora’dus esittivät koko perheen upean ennenkokemattoman satumaisen konsertin UNIMAAILMASSA sunnuntaina 17.3.2013 Konservatorion salissa Kokkolassa ja sunnuntaina 7.4.2013 Schauman-salissa Pietarsaaressa. Koko konsertti on nyt nähtävillä LIMETV.FI nettiportaalissa taltiointina, johon voitte tutustua kikkaamalla tätä linkkiä. Nautinnollisia hetkiä Lapsikuoro Sävelsäkin ja mieskuoro Laulu-Jaakkojen parissa!!!

 

KUORO-KAHAKKA 2012
Pietarsaaren Laulu-Jaakot & Kokkolan Lauluveikot

Miehen on tehtävä,mitä miehen on tehtävä. Samoille lauteille vain, ajatteli naapurista sisimmässään mitä tahansa. Ja onhan periaatteessa ihan komiaa astella täyden salin eteen, kun kerrankin on kriittistä massaa riittämiin!! Joskaan kovin pitkään ei pohjalaismies rupea joutavien kanssa kaveeraamaan… vaan on viisaampaa pysytellä turvallisesti omissa porukoissaan. Yhteen ei mennä vaan otetaan!! Rupes jo oikein isottelemaan… mehän pannaan paremmaksi! Menköön takit ja napitkin! 

Aikansa kahakoituaan Pietarsaaren Laulu-jaakot kuoron taiteellisen johtaja Vuokko Heikkilän (os. Korva) johdolla ja Kokkolan Lauluveikot kuoron taiteellisen johtaja Mari Sillanpään johdolla pääsivät viimein monen vaiheen jälkeen sovintoon. Tässä YouTube -taltioinnissa juuri sovun syntyessä mieskuorojen yhdessä esittämänä kappale:  EMAKHAYENI  (Trad. / von Aswegen).

 

Pietarsaaren Laulu-Jaakkojen & Kokkolan lauluveikkojen Kuorokahakka 2012:sta on tehty myös loistava kuvasarja Pdf-liitetiedostona, johon voit tutustua tämän kuvalinkin kautta.

 

Pietarsaaren Laulu-Jaakkojen joulukonsertti Pietarsaaren kaupungin kirkkossa

Pietarsaaren mieskuoro Laulu-jaakot pitivät 25.12.2018 perinteisen joulukonserttinsa Pietarsaaren kaupungin kirkossa kuoron taiteellisen johtaja Annami Hylkilän johdolla. Tällä YouTube -taltioinnilla on kuultavana ja näytävänä yksi kyseisen Joulukonsertin kappaleista:   KUULUI LAULU ENKELTEN.

Annami Hylkilä valmistui keväällä 2008 laulunopettajaksi Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulusta. Kesällä 2007 hän saavutti finaalipaikan Kangasniemen laulukilpailussa ja syksyllä hän tuli 3. sijalle kansallisessa Lied-kilpailussa Kokkolassa. Laulu-Jaakkojen taiteellisen johtajuutensa lisäksi hän viimeisteli vuonna 2008 musiikkitieteen opintojaan Jyväskylän yliopistossa.