SUOMI 100-VUOTTA

ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLALLISUUDET PIETARSAARESSA 2017

Suomi Finland 100-vuotta, Suomen virallinen 100-vuotisitsenäisyyspäivä 6.12.2017.

Klo 10.00 Kaksikielinen jumalanpalvelus Pietarsaaren Seurakuntakeskuksessa. Mukana mm. Bo-göran Åstrand, Marko Mitronen, Mirkka-Lea Konttila, Listen Borgmästars. Mieskuoro Laulu-Jaakot, taiteellinen johtajan Johannes Ahlvik johdolla.

Klo 11.15. Kunniakäynti sankarihaudoilla Uudella hautausmaalla. Mukana: Veteraanijärjestöt, Reserviläisjärjestöt, LC Pietarsaari, LC Jakobstad, LC Jakobstad/Malm, Suomen- ja ruotsinkilinen seurakunta, Pietarsaaren kaupunki, Pietarsaaren mieskuoro Laulu-Jaakot, Pietarsaaren Eräkurjet ja Uudenmaan prikaati.

Klo 13.00 Itsenäisyyspäivän juhla Seurakuntakeskuksessa. Juhlapuhe: Toimittaja Kjell Lindroos. Kaupungin tervehdys: Peter Boström, Kaup. hall. puh. joht. Seurakunnan tervehdys: Bo-Göran Åstrand, kirkkoherra. Kuorolaulua: Pietarsaaren mieskuoro Laulu-Jaakot, joht. Johannes Ahlvik ja Jakobstads Sångarbröder, joht. Marcus Söderström. Harmonikkamuksiikkia: Maisa Laakso. Pietarsaaren Eräkurjet. Ruokailu ja kahvirajouilu juhlan yhteydessä, alkaen klo 12.00.

 


Kuva:   Pietarsaaren mieskuoro Laulu-Jaakot kuoron taiteellisen johtaja Johannes Ahlvikin johdolla Suomen itsenäisyyspäivän kaksikielisessä jumalalanpalveluksessa. Kuvaja: Eero Hangassalo.

 


Kuva:   Pietarsaaren mieskuoro Laulu-Jaakot Suomen 100-vuotisitsenäisyyspäivänä Pietarsaaren kaksikielisessä jumalanpalveluksessa. Kuvaaja: Eero Hangassalo.

 


Kuva:   Suomen itsenäisyyspäivän juhlallisuudet Pietarsaaressa sankarihaudoilla. Uudenmaan prikaatin lippulinna. Kuvaaja: Eero Hangassalo.

 


Kuva:   Pietarsaaren mieskuoro Laulu-Jaakot Pietarsaaren sankarihaudoilla kuoron taiteellisen johtaja Johannes Ahlvikin johdolla. Kuvaaja: Eero Hangassalo.

 


Kuva:    Suomen 100-vuotisitsenäisyyspäivänä Pietarsaaren sankarihaudoilla. Uudenmaan prikaatin lippulinna. Kuvaaja: Kari Jakamo.

 


Kuva:   Suomen 100-vuotisitsenäisyyspäivän juhla Pietarsaaren sankarihaudoilla. Seppeltenlasku.  Kirkkoherra Bo-Göran Åstrand ja vs. kirkkoherra Marko Mitronen. Kuvaaja: Eero Hangassalo.

 


Kuva:   Suomen 100-vuotisitsenäisyyspäivän juhla Pietarsaaren Seurakuntakeskuksessa. Pietarsaaren Eräkurjet tuovat Suomen lipun itsenäisyyspäivän juhlaan. Kuvaaja:  Eero Hangassalo. 

 


Kuva:   Suomen 100-vuotisitsenäisyyspäivän juhla Pietarsaaren Seurakuntakeskuksessa.  Laulu-Jaakot ja Sångarbröder laulavat suurkuorona Laulu-Jaakkojen taiteellisen johtaja Johannes Ahlvikin johdolla Jean Sibeliuksen Finlandian. Kuvaaja: Eero Hangassalo. 

 


Kuva:   Pietarsaaren mieskuoro Laulu-Jaakot esiintyvät 6.12.2017 taiteellisen johtajan Johannes Ahlvikin johdolla Pietarsaaren Seurakuntakeskuksessa Suomen 100-vuotisitsenäisyyspäivän pääjuhlassa. Kuvaaja: Eero Hangassalo.